Göller Bölgesi Tarım 2010 Fuarı

12 - 15 KASIM 2009 Tarihleri arasında Isparta Ticaret Borsası öncülüğünde, Isparta Valiliği, S.D.Ü. , Isparta Tarım il Müdürlüğü ve İlçe teşkilatları işbirliğiyle, Detay Fuarcılık Org. Ve Tanıtım Ltd. Şti. tarafından Isparta Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecektir.

Tarım ve Hayvancılıkla ilgili altyapının yenilendiği bir dönemdeyiz ve bu dönem içerisinde düzenlenecek olan Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda ticari alış veriş için alternatifli bir buluşma noktası ve aynı zamanda çağdaş tarım ve hayvancılık teknolojilerinin tanıtıldığı, kaliteyi arttırıcı gelişmelerin akademisyen ve uzmanlar tarafından bilgi ve birikimin sektör mensuplarına aktarıldığı önemli bir buluşma platformu olacaktır. Organik tarım, ilaçlama, tarım makineleri ve ekipmanları, sera firmaları, ambalaj ve paketleme, iklimlendirme firmaları tarım ve hayvancılık sektöründe ziyaretçilere sektördeki yenilikleri, sunacaktır.

Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarında bölgede tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren çiftçi ve üreticilerimizin; tarım ve hayvancılıkla ilgili mevcut olan verimin ve kalite standartlarının artırımı, bölge potansiyelini belirleyici geliştirici ve teşvik edici eğitim ve seminerlerin verileceği, ürün pazarlaması konusunda, ilgili İhracatçı firma yetkilileri, hipermarket satın alma sorumluları tarafından sektörle ilgili karşılaşılan temel sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri paylaşılacaktır.

FUAR ALANI

TARIM ’ 2009 İhtisas Fuarı Isparta ve Göller Bölgesi’nin Fuar amacına yönelik olarak, en büyük ve en modern yapısı olan, Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecektir. Fuar alanı toplam 3000 m2 kapalı, 4500 m2 açık alandan oluşmaktadır.

KATILIMCI PORTFÖYÜ

► Damla sulama sistemleri

►Ekolojik tarım-Organik tarım

► Fide üreticileri

► Tarım makinaları

►Gübreleme, tohumlama

► Tarım ilaçları

► Hayvancılık

► Sera konstruksiyonları ve Ek.

► Süt ve süt ürünleri ekipmanları

► Meyvecilik

►Yem sanayi

► Bankalar

►Toprak ve tarımsal analiz lab.

►İhracatçı firmalar

► Ambalaj ve paketleme

► Tarımsal yayıncılık

► Danışmanlık&Sertifika firmaları


Başvuru ve İletişim İçin

http://www.detayfuarcilik.com

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Ltd. Şti.
B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA
Tel : 0242 321 34 33
Faks : 0242 321 24 26
Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.